caucasian-man-boy-young-preview

Proefles

Tijdens de proefles die geheel vrijblijvend is, maak je kennis met je rijinstructeur en je krijgt antwoord op je vragen. Aan het einde van de proefles, krijgt de instructeur een indruk van jouw verkeerskennis, rijvaardigheden, houding en leervermogen en je krijgt een indicatie van de totale kosten.

RIS Rijopleiding

Zonder gehaast en in je eigen tempo je rijbewijs halen?

Vanaf 16,5 jaar mag je beginnen met rijlessen en vanaf 17 jaar is het mogelijk om het praktijkexamen doen. Als je tijdens je 17e geslaagd bent voor de praktijkexamen, dan mag iemand je begeleiden tijdens het rijden tot je 18 wordt ( 2todrive ).

De Rijopleiding in Stappen (RIS) is een succesvolle lesmethode met een zeer hoog slagingspercentage. Kiest u voor deze moderne rijopleiding, dan bent u beter voorbereid op deelname aan het verkeer! Met de rijopleiding in Steps leer je in stappen. Dat betekent dat je een stap verder gaat als je de vorige stap voldoende beheerst. Uw laatste stap is dat u uw route veilig, vlot en zelfstandig kunt plannen en rijden. In de laatste fase vervult je rijinstructeur de rol van de examinator om zo je voor te bereiden op het eindexamen. Rijlessen worden op maat gemaakt om aan uw individuele wensen te voldoen. Een leerling kan meerdere rijlessen per week volgen, een rijles kan 60, 90 of 120 minuten duren, afhankelijk van het lesonderwerp. De instructeur houdt de voortgang bij met een instructievorderingskaart van de leerling, zo kan een leerling ook eigen vorderingen zien.  De volledig gekwalificeerde instructeur zorgt ervoor dat uw leerervaring comfortabel en stressvrij verloopt

Opfriscursus
Een praktische training voor mensen met rijbewijs om hun vaardigheden te verbeteren en om veiliger te rijden.

 

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Normaal gesproken heeft een kandidaat rond 40 rijlessen nodig om het niveau te bereiken dat CBR vereist. Sommigen hebben echter meer of minder rijlessen nodig, afhankelijk van hun persoonlijke:

    – rijvaardigheden
    – motivatie
   – verkeersinzicht

Wij halen u op bij uw huis / school / werk en zetten u af bij huis / school / werk

De lesauto is een nieuwe Ford Fiesta Titanium en wordt keurig onderhouden door de Ford dealer.