turn-on-turn-off-question-mark-note-preview

Staat uw vraag er niet bij?

Stuur ons een bericht!

Een rijles duurt 60 minuten.

Minstens een keer per week. Bij voorkeur meer dan 2 uur in een week.

– Vaker autorijden, meer oefenen
– Verbeter je verkeersinzicht
Rijd overdag
Rijd wanneer je het meest scherp en ontspannen bent

Je neemt alleen je ID mee.

Onze rijschool neemt:

1- Formulier van zelfevaluatie van het kandidaat

2- Formulier CBR examen voorwaarden

3- De uitnodigingsbrief

Het hoeft niet, je kan rijlessen en je voorbereiding voor theorie examen tegelijk. Het is beter om eerst de theorie examen te halen. Dit zal je helpen om de rijexamen te halen met minder rijlessen.

Helaas we hebben geen automaat.

Je mag betalen voor zoveel rijlessen als je wilt; 1 , 5 of 10 rijlessen.

Ja, het kan verlopen. Een theorie certificaat is 1,5 jaar geldig. Als je het rijexamen niet hebt gehaald binnen 1,5 jaar na het behalen van je theorie examen, vervalt je theorie examen certificaat en je moet opnieuw theorie examen doen.

De gemiddelde leerling heeft 40 lessen nodig om het rijexamen te halen.

Het hoeft het niet te zijn, de rij-instructeur houdt er rekening mee. Hij geeft jou stap voor stap net genoeg taken die je aankan. Je krijgt meer taken bij als je eerdere taken onder de knie hebt.

Ja, dat kan zonder consequenties als 24 uur van te voren gebeurt.

Na een proef les kunnen we jou een inschatting geven.

Een tussentijdse toets is een proefexamen dat wordt afgenomen door het CBR. Ben je op 3/4 deel van je rijopleiding dan is dat een goed moment voor deze toets. Bij deze toets bekijkt de examinator hoe ver je bent met je rijopleiding, aan welke punten moet je nog werken. Tijdens de toets doe je minimaal 2 bijzondere verrichtingen waar je voor kunt slagen en bij het volgende examen dan vrijstelling voor hebt.

Rijlessen worden gegeven in het Engels en in het Nederlands.

Bent je gezond genoeg om een rijbewijs te halen of jou rijbewijs te verlengen? Dit beoordeelt het CBR met de Gezondheidsverklaring. Deze vult je zelf in. Op deze manier weet je zeker dat je veilig de weg op gaat. Er zijn 11 vragen die normaal gesproken met NEE moeten worden beantwoord. Als je denkt dat je een vraag met JA moet beantwoorden, neem dan eerst contact op met je rij-instructeur.